



2472 σετ βάπτισης '' Μπαλαρίνα - πουέντ '' ΖΚ460
€240.00 €200.00
2473 σετ βάπτισης ” Carousel” ΖΚ282
€240.00 €200.00
Ξύλινος κύβος, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με σιέλ καρουζέλ και διακοσμημένη με κορδέλες καφέ-σιέλ.Όλο το κουτί έχει σβησίματα σε αποχρώσεις σιέλ-λευκές-καφέ
Διάστ.: 37 x 37 x 37 cm
Λαμπάδα βάπτισης τυλιγμένη με λινάτσα σε φυσικό χρώμα, στολισμένη με λινάτσα και γάζα σιέλ δεμένα με κορδέλες εκρού-καφέ και διακοσμημένη με ξύλινο καρουζέλ σε καφέ-σιέλ χρώμα
Ύψος: 90 cm
Σετ λαδιού σε σιέλ αποχρώσεις, στολισμένα με κορδόνια σιέλ-λευκά και ξύλινες φυσικές χάντρες .Ο κωδικός περιλαμβάνει το μπουκάλι του λαδιού,το σαπούνι μέσα σε πουγκάκι και τα 3 κεράκια,όλα στολισμένα σε σιέλ-λευκές αποχρώσεις
Κατηγορίες: Αγόρι, Σετ βάπτισης
Ετικέτες: αγόρι, σετ βάπτισης αγόρι
Σχετικά προϊόντα
2426 σετ βάπτισης ΄΄ντουλάπα με λουλουδια΄΄
2438 σετ βάπτισης ΄΄μπουντουάρ λευκό΄΄
2450 σετ βάπτισης ”η παρέα της ζούγκλας” ΖΚ946
Ξύλινο κουτί βαπτιστικών παγκάκι που γίνεται θρανίο. Η ζούγκλα μας καλεί να την εξερευνήσουμε. Οι αποχρώσεις στο φόντο είναι brush natural και στην θέση του καθίσματος υπάρχει μαξιλάρι ντυμένο με κίτρινο βαμβακερό ύφασμα. Στο μπροστινό μέρος είναι ζωγραφισμένα τα εξής baby ζωάκια: λιοντάρι, ελέφαντας, και καμηλοπάρδαλη. Στην πλάτη βλέπουμε μια μαϊμουδίτσα με την μπανάνα της και στο τραπέζι του θρανίου μια μικρή ζέβρα.
Διάστ.: 54x29x49cm
Η λαμπάδα είναι διακοσμημένη με ξύλινες παραστάσεις από τα ζωάκια της ζούγκλας και πιο συγκεκριμένα το λιοντάρι,την καμηλοπάρδαλη και τον ελέφαντα. Η λαμπάδα είναι τυλιγμένη με natural κορδόνι γιούτα ενώ τα πολύχρωμα paper κορδόνια προσθέτουν ακόμη περισσότερο χρώμα.
Ύψος: 90 cm
Ξύλινο κουτί συσκευασίας παραλληλόγραμμο σε natural brush αποχρώσεις και ζωγραφισμένο με πλατύφυλλο ενώ τα paper κορδόνια προσθέτουν ακόμη περισσότερο χρώμα. Ο κωδικός περιλαμβάνει στολισμένα τα 3 κεράκια, σαπούνι μέσα σε πουγκάκι και μπουκάλι του λαδιού.
Διάστ.: 47x9cm
2435 σετ βάπτισης ΄΄ελικόπτερο΄΄
Υπέροχο σετ βάπτισης που αποτελείται απο τσάντα απο δερματίνη σε λευκό που πάγου και μπλε σκούρο με θέμα το ελικόπτερο. Εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και στολισμένη με υπέροχα υφάσματα , κορδόνια και χάντρες στις ίδιες αποχρωσεις, δίνουν ένα εξαιρετικό και αρμονικά δεμμένο αποτέλεσμα. Μία πολύ όμορφη τσάντα που θα την χρησιμοποιήσετε και μετά την βάπτιση.
Συνοδεύεται απο λαμπάδα πλούσια στολισμένη με τα ίδια υφασματα και το ίδιο ξύλινο ελικοπτεράκι που είναι στολισμένη και η τσαντα.
Σετ λαδικών με 3 κεράκια, μπουκάλι λαδιού και πουγκάκι για σαπούνι όλα σεταρισμένα με τη τσάντα, στα ίδια χρώματα και με τις ίδιες υπέροχες υφές.
2405 σετ βάπτισης ΄΄ ζώα του δάσους-ονειροπαγίδα΄΄
Χειροποίητο ξύλινο κουτι με θέμα τα ζώα του δάσους. Διαστάσεις κουτιού μ.50cm*πλ.35cm*υ.29cm
Χειροποίητο ξύλινο κουτί σε μπεζ χρώμα που συνδιάζει τα ζώα του δάσους και το ινδιάνικο boho στύλ! Εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένο στο χέρι, υπάρχει η δυνατότητα να αναγραφει το όνομα του παιδιού και η ημερομηνία της βάπτισης.
Συνοδεύεται απο λαμπάδα στολισμένη με υφάσματα στα ίδια υπεροχα χρώματα και με μια ιδιαίτερη χειροποίητη ονειροπαγίδα.
Σετ λαδικών με ξύλινο σταντάκι και 3 κεράκια, μπουκάλι λαδιού και πουγκάκι για σαπούνι όλα σεταρισμένα με το έπιπλο, στα ίδια χρώματα και με τις ίδιες υπέροχες υφές.
Σετάρεται και με ξύλινο καλόγερο με τις ίδιες υπέροχες αποχρώσεις, με μόνο 20 ευρώ επιπλέον. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την αλλαγή αυτή.
Πρόκειται για 100% χειροποίητη δημουργία οπότε η ζωγραφιά του κουτιού που θα φτάσει στα χέρια σας ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτή της φωτογραφίας. Αυτό ισχύει για όλα τα χειροποίητα. Και αυτό είναι το μαγικό!
Υπάρχει η δυνατότητα να σεταριστεί το κουτί με καλόγηρο-λαμπάδα αντί της απλής λαμπάδας με μόνο 20 ευρω επιπλέον, μια ιδιαίτερη πρόταση από το fairytale's story, μια επιλογή εξαιρετικά χρηστική που θα γίνει κομμάτι του παιδικού δωματίου.
2439 σετ βάπτισης ΄΄ μικρή ταξιδιώτισσα΄΄
2446 σετ βάπτισης ”μοντέρνος πρίγκιπας” Β408
Ζωγραφιστή βαλίτσα trolley για βαπτιστικά σε άσπρο γυαλιστερό χρώμα. Το θέμα της ζωγραφικής είναι ένας μικρός μοντέρνος πρίγκιπας ντυμένος με τα αθλητικά του ρούχα-παπούτσια και ταυτόχρονα με μπορντώ βασιλική κάπα και χρυσό στέμμα. Στο πάνω μέρος της βαλίτσας ο υφασμάτινος σιέλ φιόγκος προσθέτει μια μοντέρνα διακόσμηση.
Διαστάσεις: 35x23x50cm
Ύψος με ρόδες:55cm
Ύψος με το χερούλι: 77-103cm
Λαμπάδα βάπτισης με θέμα μικρός μοντέρνος πρίγκιπας. Είναι δεμένη με 2 φιόγκους υφασμάτινους,ο ένας σε λευκό και ο άλλος σε σιέλ χρώμα. Στο λευκό φιόγκο έχει χρησιμοποιηθεί τεχνική ζωγραφικής πάνω σε ύφασμα με θέμα μικρός μοντέρνος πρίγκιπας.
Ύψος: 90 cm
2451 σετ βάπτισης ”δεινοσαυράκι” ΖΚ903
Ξύλινη natural κασέλα με καπάκι, συσκευασία βάπτισης ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα τους δεινόσαυρους πάνω σε φόντο πράσινο-λαδί και σε αποχρώσεις πορτοκαλί-πράσινες-τιρκουάζ.Το καπάκι διακοσμείται επίσης με πατουσάκια δεινοσαύρων σε αποχρώσεις πορτοκαλί-τιρκουάζ και πράσινες και με ζωγραφιστά λευκά συννεφάκια.
Διάστ.:48χ34χ27cm
Λαμπάδα βάπτισης,διακοσμημένη με λινή τσάντα πάνω στην οποία είναι ζωγραφισμένη η φράση BEST DUDES EVER. Τη λαμπάδα διακοσμεί επίσης ένας εντυπωσιακός πάνινος δεινόσαυρος ενώ από την τσάντα κρέμονται κορδέλες πορτοκαλί και πράσινες με πολύχρωμες χάντρες.
Ύψος: ~90cm
Ξύλινη κρεμαστή συσκευασία βαμμένη σε απόχρωση πράσινη-λαδί που χρησιμεύει ως ράφι λαδικών. Στο μπροστινό μέρος έχει ζωγραφιστά πατουσάκια δεινοσαύρου πορτοκαλί-πράσινα και τιρκουάζ.Ο κωδικός περιλαμβάνει τα 3 κεράκια,το σαπούνι μέσα σε πουγκάκι και το μπουκάλι του λαδιού,όλα στολισμένα σε φυσικές-πορτοκαλί-πράσινες αποχρώσεις με κορδέλες.
Διάστ.: 20x34,5cm